top of page

HVEM ER KUNSTPORTRETTER FOR?

Alle.


Jeg ønsker å skape unike og nydelige bilder av deg. Du.


Spørsmålet er heller; hvordan kan jeg hjelpe deg med å få drømmebildene dine?


Kanskje har du noen ideer til tema for bildene dine selv? Kanskje har du sett noen jeg allerede har tatt som du elsker? Kanskje vil du bare ha unike bilder, men vet ikke helt hvordan? Kanskje du vil ha med barna, eller kjæledyrene, eller kjæresten? Kanskje er du gravid og vil ha nydelige bilder av denne helt magiske tiden? Kanskje du fyller året? Kanskje du ønsker deg en dag som prinsesse? Eller som viking? Eller, eller, eller… Ingen grunner er feil. Har du lyst har du lov!


Jeg tror vi er alt for flinke til å finne unnskyldinger for å ikke gjøre noe man har lyst til. Noe jeg ærlig talt synes er fryktelig trist. Man angrer som regel ikke på det man gjorde, men det man ikke gjorde. Og bilder er aldri noe man angrer på at man har fått tatt.


Nydelige og unike kunstportretter er bilder som kommer til å gi deg utrolig mye glede nå, og ikke minst i fremtiden. Tenk for en skatt for barna å ha, for barnebarn, oldebarn, tippoldebarn. En dag er bildene alt som er igjen etter oss. La dine være magiske! Jeg vet i alle fall at de mobilbildene mannen min har av meg ikke er noe å rope hurra for…


La meg hjelpe deg å skape drømmebildene dine, jeg fikser alt. Alt du trenger å gjøre er å stille opp! Ja. Og betale da. Du må nesten betale.


Men det er verdt det, jeg lover!


89 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page