top of page

BE YOURSELF, EVERYONE ELSE IS ALREADY TAKEN

Jeg elsker dette sitatet fra Oscar Wilde, kanskje fordi det treffer meg litt ekstra. Jeg er nemlig et av de menneskene som bare er meg. Jeg klarer ikke å ta på meg en maske for å være noe jeg ikke er. Selv om jeg ofte skulle ønske det. Jeg kunne for eksempel tenkt meg å vært en som gikk i stilige klær som hintet av professjonalitet og selvsikkerhet. Som kunne fronte firmaet mitt på en måte som bare oste luksus og eksklusivitet. Som var helt sykt effektiv, og alltid visste de rette tingene å si. Men jeg er jo ikke den personen.


Jeg er meg. Tina.


Som sitter her med tekoppen, i ullgenser og teppe pakket godt rundt meg. Som ikke er interessert i sminke og hår, som har en kropp som virker litt sånn på halv åtte, som er mamma til to magiske gutter, som har høner i hagen og elsker lukten av skog, som spontant kan begynne å gråte - eller le fordi akkurat der og da i øyeblikket traff livet. Tina som er følsom og sjenert, en sosial introvert. Tina som lytter, og som har et hjerte som vil hjelpe alle, men som så alt for ofte må si stopp fordi hun har nok med seg selv. Tina som elsker å skape bilder, og å se hvor mye det betyr for menneskene på bildene å føle seg vakre. Eller kule, eller sterke, eller det de måtte ha behov for å føle. Tina som er så takknemlig for at hun har en måte hun kan hjelpe mennesker på. Om enn en litt annerledes måte. Tina som elsker tanken på at hun får skape noe som noen andre kommer til å glede av resten av livet. Og som kommer til å bli verdsatt i generasjoner. Det er stort det! Tina som skulle ønske alle kunne få oppleve å ha nydelige bilder av deg selv, som de kunne se tilbake på når de ble gamle og grå og tenke at “Oj! Tenk at det er meg!” og kjenne den gode følelsen av å være litt stolt av seg selv. For jeg tror vi alle trenger den følelsen litt. Trenger å være stolte av oss selv. Å se hvor nydelige vi er. For en ting er sikkert, og det er at vi er alle nydelige på vår helt egne og unike måte!


Men så er jeg også Tina, som som ikke har snøring på markedsføring og det å selge seg selv. Som aldri vet hva hun skal skrive som bildetekster på sosiale medier. Som vil at flest mulig skal komme inn dørene i studio, men som ikke vil “selge”. For jeg er ikke en selger. Jeg ønsker genuint å gi andre mennesker en herlig opplevelse, og nydelige unike bilder. Et godt minne for livet. Det er alt.


Selv om jeg til tider skulle ønske jeg var noen andre, så fortsetter jeg å bare være meg. Og så vet jeg at de kundene som kommer til meg ikke er her på grunn av en illusjon. Kundene mine ønsker å komme til akkurat meg. Og det kan vel bare kalles å vinne i lotto. Jeg har nemlig de aller beste kundene!
123 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page