top of page

5 TIPS TIL DEG SOM VIL HA MED HUNDEN I STUDIO

Jeg elsker at flere og flere ønsker seg nydelige portretter av hundene sine også! Enten hunden alene, eller sammen med barna eller kanskje deg? Hunder er en del av familien, og det er få ting som er finere enn nydelig kunst på veggen av nettopp din firbente bestevenn!


Jeg har satt sammen en liten liste med fem tips til deg som vil ha unike bilder av hunden din. For å få best mulig resultat på bildene er det viktig at man legger ned litt grunnarbeid slik at dagen i studio blir så kjekk som mulig for både hund og folk. Det skal være en positiv opplevelse for hundene, og de skal assosiere studio med masse digge godbiter og kos!


Vi har selvfølgelig en god samtale før fotograferingen slik at vi kan finne ut hva som passer best for akkurat din hund og dine bilder. Men her kommer noen gode tips til alle!


  • Gjør det lett for hunden å lykkes

Øv gjerne på kommandoer som sitt og bli i forkant av fotograferingen slik at det blir lettere for hunden å lykkes et sted den aldri har vært før.

  • Ha med massevis av verdens beste godbiter

De fleste hunder er ikke vant med å være fotomodeller, og fortjener verdens beste snacks når de er i studio!


  • Gi hunden en spadag

Det er lurt å ta pels- og klostell noen dager før fotografering slik at hunden din får vise seg fra sin beste side!


  • Gi hunden utløp for energi

Det er vanskelig for en hund som har mye energi å være rolig i studio. Jeg anbefaler derfor alltid å gå en god og lang tur med hunden i forkant av fotograferingen. Målet er alltid at hundene skal lykkes med oppgavene de får under fotograferingen slik at det blir minst mulig stress og mest mulig kos for dem, la oss hjelpe dem så godt vi kan med det!


  • Slapp av og kos deg!

Hunder er hunder, og ikke alle vil være prakteksemplarer! Det går helt fint! Fotograferinger med hund er lagt opp etter hunden og hvordan den er. Målet er at hunden skal ha en fin opplevelse med masse godbiter og kos samtidig som du får nydelige bilder du kan ha glede av resten av livet! Det beste du kan gjøre for å hjelpe hunden din under fotograferingen er å senke skuldrene og kose deg!


Alle hunder er forskjellige og har forskjellige utgangspunkt. Men alle er høyt elsket, og en viktig del av familien. Jeg gjør derfor mitt ytterste for at akkurat du skal få nydelige bilder av din hund. En dag er de ikke her sammen med oss lenger, og da er bilder det eneste man har igjen. Hvorfor ikke skape unike kunstportretter som kan pryde veggene og fortsette å gi glede lenge etter de er borte?


Ønsker du å booke dine kunstportretter, eller ønsker du en hyggelig og uforpliktende prat der du kan spør om alt du lurer på? Trykk på knappen under og send inn kontaktskjema så svarer jeg så fort jeg kan!


24 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Kommentare


bottom of page