Profilbilde Tina og Sansa web.jpg

Jenten bak kamera

Heisann! 

Mitt navn er Tina, og jeg er jenten bak Studio Brikland. Teknisk sett er jeg kanskje en dame, med mine 35år på nakken. Men la oss ikke henge oss opp i teknikaliteter! Jeg er gift med min beste venn, og er verdens heldigste mamma til to deilige gutter og en ridgeback. Alle som har møtt en ridgeback vet at de tror de er minst like menneskelige som de andre i familien. Kanskje til og med litt mer! Sansa er intet unntak. Ellers har vi også en gjeng med høner i hagen som gir oss både ferske egg til frokost og masse glede i hverdagen. 

Jeg elsker naturen, elsker te, elsker å fyre i peisen og elsker vel egentlig alt som kan kalles koselig. På grunn av kronisk sykdom har jeg måttet lære å se livet med nye øyne, og verdsetter alle de små øyeblikkene som så fort går forbi oss i en ellers hektisk hverdag! Man kan vel si at jeg har blitt en kronisk optimist. Det er også på grunn av helsen at jeg plukket opp kameraet igjen etter mange år på hyllen. Fotografi er min terapi i livet, det gir meg muligheten til å stoppe tiden i akkurat de øyeblikkene jeg ønsker å huske. Til å forevige de viktigste tingene i livet mitt. Barna mine. Mannen min. Dyrene mine. Naturen. De små tingene. Det som gir meg glede og ro i sjelen. 

 

Og jeg føler meg så utrolig heldig som har muligheten til å jobbe som profesjonell fotograf. Til å få muligheten til å forevige disse viktigste tingene for mine kunder også. Og det dere, gjør at jeg elsker jobben min! 

Så tusen takk til alle dere som har valgt meg til å forevige både nyfødte, ettåringer, konfirmanter, bryllup og kjæledyr! Og tusen takk til dere som ønsker å booke meg, jeg gleder meg til å forevige deres viktigste øyeblikk! 

Håper vi ses

Tina Brikland Borsheim