top of page

STUDIO BRIKLAND - det lille studioet med det store hjertet

Hvis jeg skulle beskrevet Studio Brikland, så ville det vært at Studio Brikland er et lite studio med et stort hjerte. Her er alle velkomne, og her er vi som vi er. Vi er alle unike, og Studio Brikland skal være et varmt og trygt sted der alle kan føle seg hjemme.


Studio Brikland er ikke et stort og fancy studio. Studio Brikland er et lite, intimt og koselig studio i garasjen min. Rett ved siden av hønsehuset. Selv om det ikke er stort og fancy så er det er mitt studio, og det er her jeg skaper magien min. Jeg trenger ikke et stort studio for å gi kundene mine en opplevelse for livet, for å få dem til å slappe av, for å skape nydelige portretter eller for å tilby produkter av den høyeste kvalitet. Det gjør jeg allerede, fordi jeg brenner for det. Fordi jeg elsker det. Og fordi jeg virkelig bryr meg om kundene mine.


Jeg har et genuint ønske om at alle som har lyst skal kunne få muligheten til å få nydelige bilder av seg selv. Unike, tidløse portretter som kan henge som kunstverk på veggen. Som kan være til glede akkurat nå, men også om flere år. Kanskje til og med for generasjoner i fremtiden. Jeg synes at alle fortjener å skinne litt. Fortjener å føle seg verdifulle og nydelige. Fortjener å gjøre noe bare for seg selv, noe som de kan ha glede av resten av livet.


Og når jeg snakker om de, så snakker jeg om deg. Du. Akkurat du fortjener nydelige bilder av deg selv. Om det er for å forevige en graviditet, en bursdag, deg og barna dine, eller bare fordi du har lyst, så fortjener du det. Og jeg har genuint lyst til å hjelpe deg med det!Studio Brikland - hele pakken


Jeg har en drøm om at alle som kommer inn dørene hos Studio Brikland skal ha en fin opplevelse i tillegg til at de skal sitte igjen med unike bilder. Jeg ønsker å gi deg en opplevelse for livet, en dag der bare du er i fokus, der du får skinne som en stjerne. Og for at du skal få den beste opplevelsen og de nydeligste bildene har jeg et samarbeid med en profesjonell stylist som ordner hår og sminke helt unikt til dine behov og den visjonen vi har for fotograferingen din. Jeg har også en stadig voksende kundegarderobe med nydelige kjoler du kan låne. Og finner vi ikke noe der hjelper jeg deg selvfølgelig med å finne noe. Jeg er her for deg, og din fotografering planlegges unikt til deg.


Jeg ønsker at du skal kunne komme til meg i pysjen på fotograferingsdagen, og gå herfra og føle deg som en million!Studio Brikland - et eksklusivt fotostudio


Hver kunde betyr utrolig mye for meg, og jeg vil være tilgjengelig for kundene mine gjennom hele prosessen. Jeg bruker mye tid på planlegging, forarbeid, møter og etterbehandling av bilder. Det er viktig for meg å levere kvalitet i alle ledd. Arbeidet jeg gjør er unikt, og jeg har stor yrkesstolthet som fotograf. Bildene mine er laget med kjærlighet, de er ikke bare tatt i et øyeblikk. De er nøye planlagt og etterbehandlet for å få den unike stilen min som er som en blanding av et fotografi og et maleri. På noen måter tenker jeg mer på meg selv som en kunstner som skaper kunst for kundene mine enn en fotograf.


I tillegg til at selve prosessene rundt arbeidet mitt tar mye tid er jeg også kronisk syk. Noe som gjør at kapasiteten min er begrenset. Jeg tar derfor bare inn ett fåtall kunder i året. Men det er som de sier; den som venter på noe godt venter ikke forgjeves. Jeg finner alltid en plass til deg i kalenderen, om enn med litt ventetid. Jeg anbefaler derfor alltid at de kundene som må ha fotograferingen sin innen et spesielt tidspunkt (feks gravide) bør være tidlig ute så vi kan finne en åpning i kalenderen.Sånn helt til slutt - hvorfor velge Studio Brikland?


Fordi du ønsker deg en opplevelse for livet og unike, tidløse og magiske bilder.

Det er egentlig så enkelt.

Håper jeg ser deg!

- Tina


54 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentarios


bottom of page