top of page

Fine Art

Med Nina Carlsen og Tina Brikland Borsheim

To dagers Master class!

 

29. - 30. Oktober 2023

Drivhuset på Bærheim, Sola, Rogaland

 

Pris: 15 000kr 

Endelig skjer det!

Vi har slått oss sammen og laget en workshop fullpakket med alt det du trenger å vite for å skape nydelige fine art portretter både med studiolys og naturlig lys! Over to dager får du en unik mulighet til å lære hvordan vi planlegger en shoot, jobber med modell og lyssetting. Og ikke minst! - Vi lærer bort alle våre “hemmeligheter” i photoshop! 

 

Vi har lenge lekt med tanken på å lage en workshop, men det var først langs strandpromenaden i Rimini vi tok hverandre i hånden og ble enige om at nå var det på tide! Vi kjenner hverandre veldig godt, og utfyller hverandre på en fin måte. Nina er den kreative uten grenser, mens Tina er den kreative med litt mer teori i bunn. Sammen utgjør vi et veldig godt team! Så her er det bare å se frem til en workshop med masse kunnskap og en uhøytidelig tone med masse godt humør!

 

For at hver og en av dere skal få mest mulig ut av workshoppen har vi valgt å bare ta inn 8 deltakere. 

 

 

Er dette noe du kunne tenke deg å være en del av? Meld deg på her!

 

Vi gleder oss masse, og håper så mange som mulig har lyst til å bli med på denne unike muligheten! 

Inkludert i workshoppen er snacks og lunsj begge dager, samt middag søndagskveld. Reise og overnatting er ikke inkludert.

 

Krav til kunnskap: 

Dette er en master class, og det forventes at du har grunnleggende kunnskaper i Photoshop, samt kunnskap om hvordan du setter hvitbalanse på kameraet ditt. Vi kommer til å sette hvitbalansen ved hjelp av gråkort. Du må også kunne sette eksponering på kameraet. Vi kommer til å gå kort gjennom innstillinger, men vil ikke gå gjennom eksponeringstriangelet i denne workshoppen. 

 

Hva må du ha med?

Kamera

Objektiv: Vi anbefaler objektiver i 50mm - 85mm området. Hør gjerne med oss hvilke objektiver du skal ta med dersom du er usikker. 

 

Transmitter: Vi bruker Elinchrom-lys i studio. Dersom du har en Elinchrom transmitter ta denne med. Hvis ikke har vi noen få som kan lånes/byttes på. 

 

Dere vil få utdelt penn og papir til å ta notater.

 

Det blir ikke anledning til å redigere sammen med oss. 

 

 

Ved å melde deg på denne workshoppen samtykker du til: 

 

  • Det er bindende påmelding til workshoppen, og du blir fakturert 5000kr for å holde plassen din ved påmelding. Dette beløpet er ikke refunderbart. Resterende 10 000kr må betales innen mandag 23.10.23. Hvis du ikke har mulighet til å bli med på workshoppen etter påmelding er du selv ansvarlig for å få solgt plassen din. Dersom du gir beskjed så fort som mulig kan vi selvfølgelig prøve å hjelpe deg med å få solgt den, men kan ikke stå ansvarlige for at den blir solgt.

 

  • Bilder tatt på workshoppen kan ikke brukes til markedsføring av egen bedrift (herunder men ikke begrenset til markedsføring av fotograferinger, workshops, produkter osv). 

 

  • Bilder som deles på sosiale medier (feks blogg, hjemmeside, instagram, Facebook etc) skal merkes tydelig med at de er fra workshop hos Fotograf Nina Carlsen og Fotograf Tina Brikland Borsheim. Tagg gjerne våre sosiale medier også. 

 

  • Bilder tatt under workshoppen kan ikke brukes i konkurranser eller sendes inn til feks magasiner. Bildet er tatt av deg, men styling, lys, oppsett og modell er valgt og skapt av Nina Carlsen og Tina Brikland Borsheim. 

 

  • Bilder tatt under workshoppen kan ikke selges til tredjepart. 

 

  • Deltakere kan ikke bo eller arbeide nærmere enn 10 mil fra Stavanger.

 

  • Deltakere kan ikke selv drive med opplæring av fotografer. Dette gjelder også to år frem i tid fra deltakelse på workshop med Nina Carlsen og Tina Brikland Borsheim. 

 

  • Det er ikke lov å filme under workshoppen. 

 

  • Dersom noe uforutsett skjer som påvirker workshoppen vil Nina Carlsen og Tina Brikland Borsheim etter beste evne finne en ny dato for workshoppen. Dersom dette blir umulig vil deltakere bli refundert. 

 

  • Gjennomføring av workshop forutsetter at vi får nok påmeldte.

bottom of page