top of page

Fine Art

Med Nina Carlsen og Tina Brikland Borsheim

To dagers Master class i Oslo!

 

2.-3.  mars 2024

I fotostudioet til Trine-Lise Henriksen

Strømsveien 83, Strømmen

 

EARLY BIRD: kr. 11 000

Etter 31.12.2023: kr. 13 000

Endelig skjer det!

Vi har slått oss sammen og laget en workshop fullpakket med alt det du trenger å vite for å skape nydelige klassiske fine art portretter! Over to dager får du en unik mulighet til å lære hvordan vi planlegger en shoot, jobber med modell og lyssetting. Og ikke minst! - Vi lærer bort alle våre “hemmeligheter” i photoshop! 

 

Vi har lenge lekt med tanken på å lage en workshop, men det var først langs strandpromenaden i Rimini vi tok hverandre i hånden og ble enige om at nå var det på tide! Vi kjenner hverandre veldig godt, og utfyller hverandre på en fin måte. Nina er den kreative uten grenser, mens Tina er den kreative med litt mer teori i bunn. Sammen utgjør vi et veldig godt team! Så her er det bare å se frem til en workshop med masse kunnskap og en uhøytidelig tone med masse godt humør!

 

For at hver og en av dere skal få mest mulig ut av workshoppen har vi begrensede plasser, slik at det er mulighet for god oppfølging under kurset.  

 

Er dette noe du kunne tenke deg å være en del av?

Vi gleder oss masse, og håper så mange som mulig har lyst til å bli med på denne unike muligheten! 

Hvem er fotografene?

Nina Carlsen

Jeg er en kreativ, vimsete, humørfylt, litt engstelig, litt sprø, rotete og litt utålmodig voksen dame!

Foto er min store lidenskap. Jeg begynte å ta landskapsbilder i 2014. Da jeg ble lei det begynte jeg i det små med portretter i 2015. Alt har bare vært hobby. Jeg må få gjøre det jeg selv har lyst til, og velge mine egne modeller! Det gir meg en enorm glede og tilfredsstillelse å skape unike fine art bilder!

Jeg har brukt utallige timer og penger på å lære meg Photoshop og på å utvikle min stil! Nå er jeg klar til å lære bort alt jeg har lært meg gjennom mange år.

Jeg gleder meg!

- Nina

Nina Carlsens meritter:

2023 - 1. plass NM Nsff

2022 - 1. plass NM Nsff

2021 - Nordisk Mester

2021 - 2. plass Landskonkurransen NFF

2021 - 2. plass NM Nsff

2020 - 1. plass NM Nsff

2019 - 1. plass NM Nsff

Tina Brikland Borsheim

Jeg er en sosial introvert, som er forelsket i de små tingene i livet. Jeg tenker mer på meg selv som en kunstner enn en fotograf; jeg bruker kamera for å fange skissen min, og Photoshop som penselen. 

Jeg har alltid vært veldig interessert i foto, men det var ikke før jeg ble kronisk syk jeg begynte å fordype meg i portrettfotografering. Jeg har brukt flere år på å skape min unike stil, på å finne min stemme og på å bli trygg på meg selv som fotograf. For min del er det å skape portretter en veldig personlig prosess, jeg skaper med hjertet, og det kan føles veldig sårbart. Jeg har vært så heldig at jeg har hatt mentorer som har delt fra sin kunnskap og sin bakgrunn. Nå er jeg klar for å dele alt jeg kan, og hvordan jeg kom dit med dere!

Jeg gleder meg!

- Tina

Fotograf Tina Brikland Borsheim.jpg

Tina Briklands Borsheims meritter:

2022 - 4.plass Landskonkurransen NFF

2022 - Deltaker på Landslaget for Norge i VM

2021 - Årets Fotograf i Rogaland (NFF)

Tina Brikland Borsheim har også oppnådd høye premieringer i internasjonale konkurranser.

Informasjon om workshoppen

Inkludert i workshoppen er snacks og lunsj begge dager. Reise og overnatting er ikke inkludert.

Krav til kunnskap: 

Dette er en master class, og det forventes at du har grunnleggende kunnskaper i Photoshop, samt grunnleggende kunnskaper om kameraet ditt slik at du kan sette blender, lukkerhastighet og iso. 

 

Hva må du ha med?

Kamera

Objektiv: Vi anbefaler objektiver i 50mm - 85mm området. Hør gjerne med oss hvilke objektiver du skal ta med dersom du er usikker. 

Dere vil få utdelt penn og papir til å ta notater.

 

Det blir ikke anledning til å redigere sammen med oss, men vi går nøye gjennom prosessene vi bruker.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ved å melde deg på denne workshoppen samtykker du til: 

 

  • Det er bindende påmelding til workshoppen, og du blir fakturert 5000kr for å holde plassen din ved påmelding. Dette beløpet er ikke refunderbart. Resterende beløp må betales innen 01.02.2024. Hvis du ikke har mulighet til å bli med på workshoppen etter påmelding er du selv ansvarlig for å få solgt plassen din. Dersom du gir beskjed så fort som mulig kan vi selvfølgelig prøve å hjelpe deg med å få solgt den, men kan ikke stå ansvarlige for at den blir solgt.

 

  • Bilder tatt på workshoppen kan ikke brukes til markedsføring av egen bedrift (feks. fotograferinger, workshops, produkter osv). 

 

  • Bilder som deles på sosiale medier (feks blogg, hjemmeside, instagram, Facebook etc) skal merkes tydelig med at de er fra workshop hos Fotograf Nina Carlsen og Fotograf Tina Brikland Borsheim. Tagg gjerne våre sosiale medier også. 

 

  • Bilder tatt under workshoppen kan ikke brukes i konkurranser eller sendes inn til feks magasiner. Bildet er tatt av deg, men styling, lys, oppsett og modell er valgt og skapt av Nina Carlsen og Tina Brikland Borsheim. 

 

  • Bilder tatt under workshoppen kan ikke selges til tredjepart. 

 

  • Deltakere kan ikke bo eller arbeide nærmere enn 10 mil fra Stavanger.

 

  • Deltakere kan ikke selv drive med opplæring av fotografer. Dette gjelder også to år frem i tid fra deltakelse på workshop med Nina Carlsen og Tina Brikland Borsheim. 

 

  • Det er ikke lov å filme under workshoppen. 

 

  • Dersom noe uforutsett skjer som påvirker workshoppen vil Nina Carlsen og Tina Brikland Borsheim etter beste evne finne en ny dato for workshoppen. Dersom dette blir umulig vil deltakere bli refundert. 

 

  • Gjennomføring av workshop forutsetter at vi får nok påmeldte.

Vi gleder oss til å se deg!

bottom of page