top of page

Ditt drømmebryllup

- dine tidløse, unike og kunstneriske bryllupsportretter

Alle bryllup er helt unike og magiske på hver sin måte. Enten dere har planlagt alt til hver minste detalj, eller om dere tar det litt mer på sparket. Det som er helt sikkert er at dere ønsker bilder fra dagen som får dere til å smile. Som får den gode varme følelsen til å bre seg i brystet. Som får dere til å minnes tilbake til den nydelige dagen deres når dere blir gamle og grå. Jeg kan hjelpe dere å skape helt unike, tidløse kunstportretter fra deres bryllup. Som kan henge som kunstverk på veggen, og minne dere på det magiske dere har sammen hver gang dere går forbi. Nydelige portretter som kommer til å være til glede både for dere, og ikke minst kommende generasjoner. 

Bryllupsportretter med en vri

Bryllupskunstportretter er for dere som ønsker de helt spesielle bildene. De som skiller seg ut. Unike, tidløse, maleriske bilder. Bilder som er som kunstverk på veggen!

 

Portrettene blir planlagt unikt til dere, og hva dere ønsker. Det er nesten bare fantasien som setter grenser. Kanskje ønsker dere litt eventyraktige bilder, med inpirasjon fra feks. Snehvit? Eller kanskje dere har kjæledyr dere vil ha med? De kan være overdådige eller enkle og elegante. La oss skape magi sammen! 

Bryllupsportrett-studiobrikland.jpg
Brudekjole-Studiobrikland.jpg

Hvordan er prosessen?

Før dere bestemmer dere for om dere vil booke meg som deres bryllupsfotograf har vi en god prat for å se at vi passer sammen. Det er viktig at dere har en fotograf dere stoler på, og som dere føler dere komfortable med.

 

Hvis dere har lyst til å booke meg avtaler vi en tid til et planleggingsmøte. Der kan vi snakke om deres ønsker og visjoner, og jeg kan starte planleggingen av de unike portrettene deres! 

Hvor og når tar vi bildene?

Bildene tas hovedsakelig i studio hos meg på Sola. 

Vi kan ta bildene på selve bryllupsdagen, eller vi kan finne en dag som passer før eller etter. Ved å ta dem utenom bryllupsdagen har vi litt større frihet i forhold til tid, og dere kan slappe mer av og kose dere med opplevelsen. Hvis dere ønsker å ta dem på bryllupsdagen må det settes av god tid i tidsplanen. Dette snakker vi om i god tid i forveien av bryllupet deres, og finner den løsningen som passer best for dere!

Hva koster det?

Jeg tilbyr hovedsakelig portrettdelen av bryllupsbildene deres. Men dersom dere er interesserte kan jeg selvfølgelig ta bilder av bryllupet deres i tillegg! Det er bare bildene fra portrettfotograferingen som vil være kunstportretter, resten av bildene fra bryllupet vil være mer dokumentariske. Dersom dere ønsker at jeg skal dekke hele/deler av bryllupet deres kan dere se eksempler på bryllup jeg har tatt tidligere ved forespørsel. 

Kunstportretter

Nydelige bryllupsportretter planlagt og stylet unikt til dere.

Fra kr. 5 990

Bookingsamtale

Planleggingsmøte

Unik styling av deres bilder

Inntil 4 timer fotografering (inkludert stylist ved fotografering utenom bryllupsdag). 

Bestillingstime

 

Totalprisen på kunstportrettene vil variere etter hvilke produkter dere ønsker å investere i. Priser på produkter kan ses her.

Jeg tar mer enn gjerne en prat med dere for å hjelpe dere med å finne de perfekte produktene for dere! 

Bryllupsfotograf-studiobrikland.jpg
Bryllup-studio-brikland.jpg

Tillegg for vielse

Jeg har mye erfaring med å fotografere bryllup, og blir mer enn gjerne med for å dokumentere vielsen deres i tillegg til portrettbildene deres! 

Kr.  15 990*

Bookingsamtale

Planleggingssamtale

Jeg følger dere under vielsen

Omtrent 80 bilder levert digitalt

Tillegg for halvdag

Ønsker dere at jeg skal være med å dokumentere når bruden gjør seg klar før vielsen, selve vielsen og familiebilder etterpå? Da anbefaler jeg halvdagspakken! 

Kr.  18 990*

Bookingsamtale

Planleggingssamtale

Jeg følger bruden mens hun gjør seg klar

Vielse

Familiebilder

Inntil 4 timers fotografering

Omtrent 150 bilder levert digitalt

*Kommer i tillegg til portrettbilder og produkter.  

bottom of page