NYFØDT

Som mor til to gutter vet jeg hvor fort barseltiden går. Jeg vet hvordan det er å studere de nydelige små fingrene, tærne, nesene og bare nyte den varme lille kroppen. La meg få forevige denne korte tiden for deg, før den plutselig er forbi! 

Nyfødtfotografering    2490,-*

Dersom dere vet at dere ønsker å ta nyfødtbilder anbefaler jeg å bestille fotografering allerede før babyen er født. Jeg setter dere opp i kalenderen og når lille har bestemt seg for å komme finner vi en dag som passer for fotograferingen. Den beste tiden å ta nyfødtbilder på er før babyen har rukket å bli 14 dager gammel. 

Når dere tar nyfødtbilder hos meg får dere 6måneders fotografering* med i prisen. Denne har en verdi på 990,- . Dere er selv ansvarlige for å bestille denne dersom dere ønsker å benytte dere av den. 

Jeg setter av tre timer til fotograferingen, da har vi god tid til å ta alt i den lilles tempo. Jeg har flere rekvisitter som brukes under fotograferingen, og dere trenger ikke å tenke på noe annet enn å stille opp og ha med stellebag. 

Etter fotograferingen går jeg gjennom bildene og velger nøye ut noen av mine favoritter. Disse etterbehandles og gjøres klar til fremvisning på bestillingstimen deres. 

Mer informasjon fås ved bestilling av fotografering

*Produkter ikke inkludert