top of page

Studio Brikland

UNIKE
KUNSTPORTRETTER

Unike bilder skapt unikt til deg. Helt personlige kunstverk du kommer til å ha glede av hver eneste dag, resten av livet.

Barnefotograf Stavanger.jpg

HVA ER
KUNSTPORTRETTER,
OG HVEM ER DE FOR?

Kunstportretter er bilder som er skapt for å være et kunstverk i seg selv. Unikt stylet for å fortelle din historie, med en tidløs og litt eventyrlig følelse. 

Kunstportretter er for deg som ønsker unike, tidløse kunstverk av deg selv eller noen du er glad i. Kunstportretter er for alle! 

Fotograf Stavanger.jpg

HVA GJØR KUNSTPORTRETTER UNIKE?

DU!

Du og din historie. 

Når du ber meg om å skape kunstportretter for deg planlegger jeg fotograferingen unikt til deg. Din fotografering er helt unik. Dine bilder er helt unike. Og de er laget for å gi deg kunstverk til glede hver eneste dag resten av livet. 

HVORFOR VELGE STUDIO BRIKLAND

Når du velger Studio Brikland som fotograf kan du se på prosessen som å bestille et unikt kunstverk av deg selv eller noen du er glad i. Studio Brikland er for deg som ønsker deg noe unikt, som ønsker bilder som kan henge stort på veggen som en del av interiøret. Studio Brikland er for deg som ønsker en opplevelse, som er opptatt av kvalitet og som vil ha det lille ekstra. 

UNIKT

Hvert bilde er unikt planlagt til akkurat deg. Du og din historie er det som gjør bildene unike, og det er noe vi bruker i planleggingen av kunstportrettene dine. Når du bestiller fotografering hos Studio Brikland kan du tenke på det som at du bestiller et kunstverk. Et kunstverk med et helt unikt kunstnerisk uttrykk som kommer fra kreativiteten og erfaringen min. Jeg har brukt flere år på å spesialisere meg på denne typen portretter, og legger både hjerte og sjel i planlegging, utførelse og etterbehandling av kunstportrettene dine. 

EKSKLUSIVT

Å bestille et kunstverk skal føles litt eksklusivt, og jeg ønsker å gi deg en unik opplevelse her hos Studio Brikland. Her kan du møte opp i pysjen, og ende opp med de nydeligste bilder! Du kan låne klær og rekvisitter, og stylist Elisabeth sørger for at hår og sminke er perfekt. Jeg veileder deg gjennom fotograferingen og hjelper deg slik at du føler deg vel foran kamera. Det skal være lett for deg å få unike, tidløse kunstverk. La oss stå for arbeidet og bare len deg tilbake og nyt! 

KVALITET

Jeg er stolt av å tilby kvalitet i alle ledd. En fotografering hos meg skal være en god opplevelse og jeg ønsker at du skal sitte igjen med en god opplevelse og nydelige kunstverk som du kommer til å ha glede av resten av livet! Jeg har derfor brukt lang tid på å velge ut de leverandørene jeg har, slik at jeg vet at du sitter igjen med nydelige produkter som passer perfekt til stilen på bildene dine.  

 

Det er ikke bare produktene som gjør kunstverket, man trenger også en fotograf. Jeg har brukt flere år på å spesialisere meg på den type portretter jeg gjør, og leverer arbeid av svært høy kvalitet. Jeg er stolt over å ha kommet på en 4. plass i NM for profesjonelle fotografer i 2022, videre ble jeg valgt ut til å representere Norge på Landslaget i VM i 2022, og jeg ble kåret til Årets Fotograf i Rogaland i 2021. Jeg jobber fortsatt med å heve kompetansen min, og ønsker alltid å gjøre mitt aller ytterste for at du skal få de nydelige bildene du fortjener!

For at du virkelig skal få mest mulig ut av fotograferingen hos Studio Brikland har jeg med meg Elisabeth Tjosevik som stylist. Hun har flere års erfaring som frisør og sminkør, og er en mester på å skape uttrykk som harmonerer med den visjonen jeg har for bildene dine.

Jeg legger ned mye arbeid både før, under og etter fotograferingen for at du skal få de nydelige og unike bildene du drømmer om! Kunstverk som er til stor glede både nå, og for kommende generasjoner. En dag er bildene alt vi har igjen. Jeg ønsker å hjelpe deg med å skape noen helt unike noen!

Fotograf Tina Brikland Borsheim_edited.png
Fotograf Tina Brikland Borsheim.png

Jeg elsker å skape unike portretter av både mennesker og dyr. Og jeg tror av hele meg at bilder er noe av det mest dyrebare vi har. Etterhvert som årene går øker verdien, og en dag er det en uvurderlig skatt for kommende generasjoner. Og nettopp derfor legger jeg ned utrolig mye tid og kjærlighet i hvert eneste portrett, hvert og ett er en unik skatt. 

 

Jeg har spesialisert meg på kunstportretter - en blanding av et maleri og et fotografi. Hvert portrett styles og planlegges slik at det har en historie og er et kunstverk i seg selv. Din historie, min kunstneriske vri.

Galleri

bottom of page