top of page

Starten på en reise

Gravidfotografering

Starten på din reise som mamma er verdt å forevige

 

Jeg elsker gravidfotograferinger! Jeg elsker å få forevige denne unike tiden i livet, elsker å vise kommende mødre hvor vakre de er. Nydelige. Sterke. Som Gudinner! Jeg elsker å få skape nydelige portretter de kommer til å ha glede av både nå og i fremtiden. Portretter som kommer til å bli verdsatt i generasjoner!

 

Graviditeten er en helt unik og livsendrende reise. En reise med både opp- og nedturer. Med masse følelser og tanker. En reise med forventning og spenning. En reise fylt med kjærlighet. En reise med selvransakelse og en reise der man blir kjent med seg selv litt på ny. En reise som skal gjøre deg klar for ett annet liv. En ny start. En reise der du blir forvandlet til noe helt nytt. Til en mamma. 

 

Så når jeg får spørsmålet om man burde ta gravidbilder så er svaret mitt absolutt ja! Jeg synes det er en av reisene i livene våre som er mest verdt å forevige. 

Gravid kvinne i grønn kjole med blomster

Når bør man booke?

Jeg anbefaler deg å booke din gravidfotografering i god tid slik at vi er sikre på at du får en plass i kalenderen. Den beste tiden for fotograferingen er mellom uke 29-36, det kommer an på både formen din og størrelsen på magen. Noen føler seg veldig tunge og slitne når det nærmer seg termin så jeg anbefaler å ikke vente til siste innspurt med fotograferingen. 

Stjerne for en dag

Snart blir det travelt, og etter fødselen får du liten tid til deg selv og egenpleie. Du fortjener en dag bare for deg, en dag der du kan slappe av og føle deg som en stjerne! Når du kommer på fotograferingsdagen kan du bare slappe av og nyte litt ekstra oppmerksomhet. Du trenger ikke å tenke på å ordne hverken hår eller sminke. Det tar min dyktige stylist seg av! Du trenger heller ikke å tenke på klær, jeg har en kundegarderobe med mange nydelige kjoler du kan låne. Under fotograferingen veileder jeg deg hele tiden, du trenger ikke å ha noe erfaring med posering fra før. Jeg hjelper deg, og sammen skaper vi nydelige bilder du kommer til å ha glede av resten av livet. Alt du trenger å gjøre er å møte opp! 

Gravid kvinne i burgunder kjole, nydelige blomster i bakgrunnen
Gravid kvinne med langt hår sitter på gulvet i en nydelig lilla kjole.

Gravidfotografering

 

Inkludert i prisen for fotograferingen er alle samtalene våre, planleggingen, designingen, min unike stil, tilgang på kundegarderobe, hår og sminke*, selve fotograferingen (inntil 4 timer inkludert hår og sminke), inntil tre forskjellige oppsett under fotograferingen, lån av rekvisitter, snacks og bestillingstimen. En opplevelse for livet!

*Styling av hår og sminke til en person. Ved behov for styling av flere snakker vi sammen om det i forbindelse med booking/pre-konsultasjon. Det vil eventuelt komme et tillegg i prisen.

5 990,-

For flere priser og produkter kan du gå hit

bottom of page